Wordfast Pro 4 Autor vlákna: Milan Condak
|
Wordfast Pro 4 (používá jiný dvojjazyčný dokument TXLF než WFP 3, který používá TXML) jsem naposled testoval 27.4.2016 kandidátní vydání z 23.4.2016. Nyní byla vydána oficiální verze.
Malá rekapitulace
Wordfast Classic:
překládané formáty: jaké lze používat v MS Wordu
TM: TXT
Glo: 3 TXT
Strojové překladače: PC Translator + webové překladače
Wordfast Pro 3:
překládané formáty: více formát�... See more Wordfast Pro 4 (používá jiný dvojjazyčný dokument TXLF než WFP 3, který používá TXML) jsem naposled testoval 27.4.2016 kandidátní vydání z 23.4.2016. Nyní byla vydána oficiální verze.
Malá rekapitulace
Wordfast Classic:
překládané formáty: jaké lze používat v MS Wordu
Glo: 3 TXT
Strojové překladače: PC Translator + webové překladače
Wordfast Pro 3:
překládané formáty: více formátů v editoru TXML
Glo: databáze
Nápověda: anglicky, odkaz přímo z programu
Strojové překladače: webové překladače
Wordfast Pro 4:
překládané formáty: více formátů v editoru TXLF
TM: databáze
Glo: databáze
Nápověda: anglicky, odkaz přímo z programu
Strojové překladače: webové překladače
Wordfast server: všechny licencované verze WF mohou jako klient komunikovat s Wordfast Serverem ve stejném počítači nebo v LAN/WLAN. Wordfast server je pro fyzické osoby zdarma.
Sleva při vydání oficiální verze nového WFP 4 a způsob licencování balíčku WFC+WFP a informace jsou součástí oficiální kampaně, která navázala na konferenci Wordfastu v Nice.
Sleva má význam pro překladatele, kteří žijí v normálních státech, nikoli v nízkopříjmových, kteří si mohou koupit licenci se slevou 50%.
Udělal jsem pokus. Osm textových souborů (498 segmentů) jsem uložil jako DOCX. Ve Wordfastu jsem vytvořil osm TXLF. pro překládání v OmegaT jsem je přejmenoval na XLIF.
Soubory jsem přeložil v OmegaT. Ve Wordfastu Pro 4 jsem z přeložených TXLF vytvořil vyčištěním přeložené DOCX.
Demoverze stačí na práci s TM, která má méně než 500 TU.
Milan
www.condak.cz/nove ▲ Collapse | | |
Toto fórum nemá žádného přiřazeného moderátora.
Chcete-li nahlásit porušení pravidel serveru nebo získat pomoc, obraťte se na
pracovníky serveru ».