Ceny za překlady dokumentů pro EC
Autor vlákna: Milan Condak
Milan Condak
Milan Condak  Identity Verified
Local time: 23:48
angličtina -> čeština
Dec 11, 2014

V říjnu, když by zveřejněn program Jeronýmových dnů 2014 jsem si připravil prezentaci, kterou jsem chtěl doplnit o informace, které měli přednést pracovníci DGT a jeden zahraniční host. Předpokládám, že přednášky proběhly, ale zatím nebyly zveřejněny.
Toto jsem v říjnu našel o cenách a dodavatelích:

... See more
V říjnu, když by zveřejněn program Jeronýmových dnů 2014 jsem si připravil prezentaci, kterou jsem chtěl doplnit o informace, které měli přednést pracovníci DGT a jeden zahraniční host. Předpokládám, že přednášky proběhly, ale zatím nebyly zveřejněny.
Toto jsem v říjnu našel o cenách a dodavatelích:

http://www.condak.cz/nove/2014-10/11/cs/00.html

Překlady dokumentů pro EU, dodavatelé a ceny za překlad stránky.

V anglické skupině je doporučeno přihlásit se na TED a ucházet se o jednotlivě vyhlašované zakázky.
DGT platí dodavatelům zpravidla sazby, které dodavatelé požadují.

Milan
Collapse

Toto fórum nemá žádného přiřazeného moderátora.
Chcete-li nahlásit porušení pravidel serveru nebo získat pomoc, obraťte se na pracovníky serveru ».

Ceny za překlady dokumentů pro EC

LinguaCore
AI Translation at Your Fingertips

The underlying LLM technology of LinguaCore offers AI translations of unprecedented quality. Quick and simple. Add a human linguistic review at the end for expert-level quality at a fraction of the cost and time.

More info »
Wordfast Pro
Translation Memory Software for Any Platform

Exclusive discount for ProZ.com users! Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value

Buy now! »