Pomoc w pracy naukowej - ankieta dla nauczycieli jęz. angielskiego w Polsce
Autor vlákna: Marcelina S (X)
Marcelina S (X)
Marcelina S (X)
Local time: 09:10
polština -> angličtina
May 7, 2011

Jestem nauczycielem jęz. angielskiego w Londynie i w trakcie pisania pracy naukowej zatytułowanej ‘The importance of the cultural dimension in language teaching: exploring benefits and shortcomings of non-native teachers of English in Poland’. Celem pracy jest ustalenie czy nauczyciel, dla którego jęz. angielski nie jest jęz. ojczystym, ma szanse stania się dobrym nauczycielem i z jakimi przeszkodami musi się zmagać, by to osiągnąć. Dlatego chciałam uprzejmie prosić nauczycieli... See more
Jestem nauczycielem jęz. angielskiego w Londynie i w trakcie pisania pracy naukowej zatytułowanej ‘The importance of the cultural dimension in language teaching: exploring benefits and shortcomings of non-native teachers of English in Poland’. Celem pracy jest ustalenie czy nauczyciel, dla którego jęz. angielski nie jest jęz. ojczystym, ma szanse stania się dobrym nauczycielem i z jakimi przeszkodami musi się zmagać, by to osiągnąć. Dlatego chciałam uprzejmie prosić nauczycieli angielskiego o wypełnienie anonimowej ankiety, co nie powinno zająć więcej niż 15 minut. Będę bardzo wdzięczna za Państwa pomoc, a wyniki ankiety będą opublikowanej w mojej pracy.

Oto link do ankiety:

http://www.surveymonkey.com/s/F6LWVQJ

Z góry dziękuję za pomoc.

Marcelina

[Edited at 2011-05-09 13:50 GMT]

[Edited at 2011-05-09 13:50 GMT]

[Edited at 2011-05-09 13:51 GMT]
Collapse

Stanislaw Czech, MCIL CL
Stanislaw Czech, MCIL CL  Identity Verified
Velká Británie
Člen (2006)
angličtina -> polština
+ ...
SITE LOCALIZER
Nie boisz się subiektywności odpowiedzi? May 9, 2011

Tak przez ciekawość czy bierzesz dla porównania próbkę nauczycieli którzy uczą swojego języka ojczystego dla porównania wyników?

Pozdrawiam
S

Marcelina S (X)
Marcelina S (X)
polština -> angličtina
AUTOR TÉMATU
subiektywnosc May 9, 2011

Trafne spostrzezenie; tak, biore subiektywnosc pod uwage i wyjasniam jej mozliwy wplyw na moje wyniki w czesci omawiajacej limitations of my project. Jesli chodzi o porownanie native & non-native teachers, dokonuje go przez pryzmat postaw uznanych lingwistow i ekspertow w dziedzinie.

[Edited at 2011-05-09 17:07 GMT]

Marcelina S (X)
Marcelina S (X)
polština -> angličtina
AUTOR TÉMATU
Podziekowania May 16, 2011

Chcialam serdecznie podziekowac za udzial w mojej ankiecie i poinformowac, ze ankieta jest juz zakonczona, wiec link jest nieaktywny.

Pozdrawiam.

Marcelina

To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Moderátor/moderátoři tohoto fóra
Monika Jakacka Márquez[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

Pomoc w pracy naukowej - ankieta dla nauczycieli jęz. angielskiego w Polsce

Protemos translation business management system
Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!

The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.

More info »
TM-Town
Manage your TMs and Terms ... and boost your translation business

Are you ready for something fresh in the industry? TM-Town is a unique new site for you -- the freelance translator -- to store, manage and share translation memories (TMs) and glossaries...and potentially meet new clients on the basis of your prior work.

More info »