This site uses cookies.
Some of these cookies are essential to the operation of the site,
while others help to improve your experience by providing insights into how the site is being used.
For more information, please see the ProZ.com privacy policy.
Milan Condak Local time: 09:28 angličtina -> čeština
Apr 20, 2015
Překladatelé (nikoli agentury) mohou používat zdarma program Wordfast Server Pro, který si
nainstaluji doma na jeden z počítačů (notebooků). Program a data mohou byt i na webu, který podporuje OS Windows.
Kolega, šprýmař, zveřejnil, že všechno potřebné je na webu
Taková stránka neexistovala a tak jsem byl donucen ta... See more
Překladatelé (nikoli agentury) mohou používat zdarma program Wordfast Server Pro, který si
nainstaluji doma na jeden z počítačů (notebooků). Program a data mohou byt i na webu, který podporuje OS Windows.
Kolega, šprýmař, zveřejnil, že všechno potřebné je na webu
Taková stránka neexistovala a tak jsem byl donucen takovou stránku vytvořit. I falešná informace může fungovat jako viralní reklama, pokud stránka existuje.
Dále jsem převedl příručku z formátu DOC do HTML a přidal k nim snímky z obrazovky z videa
o nastaveni Wordfast Serveru Pro.
Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!
The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.
Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer.
Accept jobs from clients who use Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools.
Download and start using CafeTran Espresso -- for free